Racing Can PK en Red Bull

Rednas
Op weg naar biggest IRW-fan!
Op weg naar biggest IRW-fan!
Berichten: 223
Lid geworden op: 10 okt 2008, 15:24

Racing Can PK en Red Bull

Berichtdoor Rednas » 01 okt 2011, 13:38

Beste Student,
PK organiseert samen met Red Bull een engineering-event genaamd Racing Can. Deze activiteit zal doorgaan op dinsdag 11 oktober in de zaal Nelson Mandela. De start is voorzien omstreeks 18h.
Wat is de bedoeling bij dit event? Je krijgt ongeveer een week op voorhand een chassis van een radiogestuurd autootje en een viertal Red Bull-blikjes. De bedoeling is dat jullie in een team van een viertal (of minder) personen een zo aerodynamisch mogelijk ‘body’ maken voor dit chassis met behulp van deze blikjes. Het is natuurlijk ook toegelaten om volledig voor een coole look te kiezen ipv een aerodynamisch model.
Op dinsdag 11 oktober zal er dan met deze autootjes een race gehouden worden op een parcours. De winnaar zal in november deelnemen aan de nationale finale en de winnaar van deze finale in december aan een internationale finale.
Er zijn verschillende prijzen te winnen zoals kortingen op de webshop van Red Bull. De hoofdprijs is een bezoek aan het kantoor van Red Bull in Engeland. Je gaat hier dan een bezoek brengen aan de plaats waar de formule 1 auto’s van Red Bull gemaakt worden. In bijlage vindt je een afbeelding met enkele ontwerpen van voorgangers.

Bekijk alvast het promofilmpje op:
http://www.youtube.com/watch?v=eA_31Yg5gIY

Indien je wil deelnemen of meer informatie wenst mail dan naar PK@vub.ac.be.

Met vriendelijke groeten,
Het PK-bestuur

Afbeelding

Uploaded with ImageShack.us

Terug naar “Polytechnische Kring”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron