Pagina 1 van 4

Mondeling examen: post hier je vragen

Geplaatst: 24 jan 2009, 16:36
door Minnebo
Hier kunnen diegene die het al gehad hebben, hun ervaring delen met de andere forumgangers.
Post zeker je belevenis, en welke vragen dat je gehad hebt, da's handig om te checken of hij nog met de vragenlijst die hier op de site staat werkt :D
Ik veronderstel dat er toch al mensen vandaag hun examen hebben gehad?

Re: Mondeling examen

Geplaatst: 24 jan 2009, 17:39
door jorben
Ik had reeks P. Zelfde vragen als vorig jaar. Cara was niet bepaald goed gezind. Hij was namelijk al 30 u onderweg. Hij kwam rechtstreeks van Singapore. Daarbij kwam nog dat ik niet de leukste vragen had. Het zal voor september worden voor mij denk ik.

Een goede raad: leer niets uit je hoofd dat je niet begrijpt. Hij stelt gewoon alles wat je opschrijft in vraag.

Hopelijk hebben jullie meer geluk dan mij

Re: Mondeling examen

Geplaatst: 24 jan 2009, 17:46
door Minnebo
en wat was het algemeen gevoel?
Was het bij de meeste slecht gegaan? Of waren er toch een deel met een goed gevoel?

Re: Mondeling examen

Geplaatst: 24 jan 2009, 18:02
door jorben
Ik zal het zo zeggen: ik had het slechtste gevoel. Enkel Cauchy schwarz kon ik volledig uitleggen. Het bewijs van rgA=rgAt kon ik totaal niet, maar ik heb via redeneren toch nog wat punten binnengehaald. Caely hamilton dacht ik dat ik snapte, tot hij vragen begon te stellen. Het verband tussen een bilineaire vorm en een kwadratische vorm kon ik niet op antwoorden.

Ook een nadeel dat ik had: ik zat helemaal alleen in een lokaal. Als je met twee zit, kan je elkaar nog wat helpen, want het duurt soms een uur eer hij bij jou is.

Maar ik zeg het, leer goed.

Re: Mondeling examen

Geplaatst: 24 jan 2009, 18:39
door Aushim
Cara is en blijft Cara. Vorig jaar was het ook zo. Leren van buiten dient voor niets als ge het niet kan uitleggen (en voor de meeste vakken is dat ook zo). Alle tussenstappen moet ge begrijpen en kunne uitleggen. Daarnaast heb ik problemen om dingens van buiten te leren (en de meeste ingenieurs in wording ook) dus ik probeerde echt alles te begrijpen en dan oefenen oefenen tot dat het automatisch komt. Je hebt de vragen, dus da's al een voordeel.

Als ge dat wel begrijpt geeft hij goeie punten. Ik had een 16 ma ik heb echt alles moeten uitleggen... Jullie moeten weten dat dit het moeilijkste examen is (althans zo wast voor mij), dus veel geluk toegewenst ;)

Jullie hebben tijdens deze examenperiode niet zoveel moeilijke examens, behalve Analyse en Algebra theorie (mechanica oefeningen ook maar daarvoor kunt ge niet veel doen), dus gebruik uw tijd voor algebra!

Allé en nu dansen! [dancer]

Nieuwe reeksen van 2009!!!

Geplaatst: 26 jan 2009, 11:43
door Abder
Beste klasgenoten, kan iedereen van jullie (die al het examen afgelegd hebben) de reeks dat hij heeft gekregen bij Cara? zo kunnen we allemaal de vragen vergelijken met die van vorige jaar.!!!!!

Re: Nieuwe reeksen van 2009!!!

Geplaatst: 26 jan 2009, 11:58
door Rednas
als ge nu de andere topics ook is zou lezen dan ziede dat er al een is waar ge de vragen in kunt posten :p;) namelijk mondeling examen:p

Re: Mondeling examen: post hier je vragen

Geplaatst: 26 jan 2009, 12:34
door aomlives
Topics samengevoegd, in het vervolg idd wel andere topics eerst lezen aub, anders wordt het nogal onoverzichtelijk.

Re: Mondeling examen: post hier je vragen

Geplaatst: 26 jan 2009, 12:38
door Abder
ik heb wel gezocht maar ik heb nergens de reeksen va dit jaar gevonden, het blijkt dat onze klasgenoten willen hun vragen niet tonen lol behalve EEN van hun ( sorry ik ken zijn naam niet) hij zei dat hij de reeks P had.

Re: Mondeling examen: post hier je vragen

Geplaatst: 26 jan 2009, 12:45
door Beerend
Voor zover ik kon zien waren de vragen exact dezelfde als die van de lijst, maar anders geschikt in de reeksen.

Uiteindelijk komt het erop neer dat je gewoon àlles moet kennen.