Pagina 1 van 1

Serveur gehacked

Geplaatst: 30 jan 2008, 21:28
door Aushim
Beste gebruikers,

Zoals jullie het wellicht hebben gemerkt is het forum sinds gisteren zeer traag en gaat soms offline.

Ik bied excuses aan daarvoor maar er is blijkbaar een enorm probleem met het serveur en wordt dus niet vlug opgelost.

Ik doe mijn best samen met het serveurteam om zo vlug mogelijk een correcte snelheid terug te krijgen en de bugs eruit te halen.

Ik laat jullie zo vlug mogelijk iets weten.

Re: Serveur gehacked

Geplaatst: 09 feb 2008, 14:31
door Aushim
Zoals jullie het wellicht gemerkt hebben is het forum al lang hersteld maar hij is nog altijd vatbaar voor hacking. Ik verzeker dus geen stabiele toestand.

Re: Serveur gehacked

Geplaatst: 13 dec 2008, 16:30
door Aushim
De server werd dit week-end opnieuw gehacked, deze keer was het wel heel erg... De hacker(s) heeft alle wachtwoorden gehad, heeft dosieren kunnen deleten, veranderen, en noem maar op.

Ik heb denk ik ondertussen alles kunnen herstellen, maar indien jullie nog foutmeldingen zien staan, gelieve het mij op dit onderwerp te zeggen. Ik hoop dat ik alles files heb kunnen herstellen...

Pfff en dat moest vandaag gebeuren!

Re: Serveur gehacked

Geplaatst: 13 dec 2008, 19:05
door wim
Is er dan geen manier om die beveiliging te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze er niet meer op dezelfde manier binnengeraken?

Re: Serveur gehacked

Geplaatst: 13 dec 2008, 21:57
door Aushim
Ja dat kan inderdaad, het probleem is dat het niet mijn server is ofzo. Ik host mijn forum bij network-hosting.com, blijkbaar worden ze regelmatigd gehacked, maar sinds augustus vorig jaar was dat probleem verdwenen. En nu plotseling heeft iemand toch alles kunne hacken.

Ik ga van server moeten veranderen, maar nu heb ik geen tijd om mijn forum naar een andere server te migreren. Bovendien moet ik nog een server vinden...

Ik ga dat eens rustig bekeken na de examens.

Prettige week-end wim ;)