Wil jij een job als ondernemer?

Plaats hier een advertentie of een mededeling
arnevalaert
Nieuw lid
Nieuw lid
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 nov 2014, 11:31

Wil jij een job als ondernemer?

Berichtdoor arnevalaert » 04 nov 2014, 11:35

Beste,

Wij zijn op zoek naar nieuwe ConsultaPreneurs. Iets voor u?

Consultapreneur is een innovatieve onderneming met 2 Core activiteiten:
1. Entrepreneurship - Oprichten van nieuwe ondernemingen
2. Consultancy - Verlenen van diensten aan bedrijven

Als ConsultaPreneur verzorgt u klassieke consultancy diensten (advies, projectmanagement, interim management,…) op basis van uw interesses en ervaring. In contradictie met klassieke consultancy firma’s worden, kan u zelf beslissen hoe u de gegenereerde winsten wenst aan te wenden! Deze kunnen aangewend worden om tijd en budget vrij te maken om te ondernemen en zo een eigen onderneming op te richten. Je werkt dus als een bedrijfsleider van je eigen kleine bedrijfje met de zekerheid van een vast loon!
Maar het kan ook gebruikt worden om enkele maanden vrijaf te nemen om een wereldreiste maken of gewoon om extra te verdienen.

ConsultaPreneur is een onderneming die tegemoet wil komen aan de huidige tijdsgeest om jonge mensen kansen te geven om zelf te beslissen hoe ze hun tijd indelen (werk, vrije tijd, vakantie, geld). ConsultaPreneur is ook een Accelerator om talentvolle personen de kansen te bieden om te ondernemen door hen budget en tijd te geven in combinatie met de zekerheid van een vast inkomen.

Profiel ConsultaPreneurs:

Sterke profiel (ingenieurs, economisten, IT’ers,…) en een sterke focus op ondernemen. Typisch zijn het personen die al hebben nagedacht over ondernemen maar niet goed weten hoe ze de stap moeten zetten.

Enkele Praktische voorbeelden:

Steven: pas afgestudeerde IT'er: Met loon van 2500€ + bedrijfswagen + extralegale voordelen kost dit de onderneming een 4797€/maand. Dit is ongeveer 261€ per werkdag.
Als consultant brengt Steven 441€ op per dag voor de onderneming. Zo is er 180€ winst per dag.

Deze 180€ wordt in een aparte pot "opgespaard" en kan door Steven onder bepaalde voorwaarden aangewend worden. Zo moet eerst een buffer opgebouwd worden van 2 maanden loon waarin men zonder project kan zitten + er wordt een deel van de winst, bvb 10%, als buffer afgestaan aan de overkoepelende onderneming.

Steven zit vanaf dag 1 in dienst op project en spaart 180€ budget per dag. De eerste 54 dagen op project spaart Steve zijn buffer bijeen. Er wordt dus 2*4797€ opzij gezet om de periode te dekken dat Steven zonder project zou zitten. Nadien spaart Steve 180€ budget per dag. Stel dat Steve nog eens 60 dagen werkt, dan heeft hij 9900€ budget bijeen gespaard.

Steven heeft dus ongeveer 6 maand gewerkt en kan hier de volgende zaken mee doen:

Optie 1: Steven kan hiermee 1 maand vrijaf nemen om aan een eigen onderneming te werken en dan heeft hij nog 5103€ over om direct in deze onderneming te investeren!
Er zijn ook andere opties waar we open voor staan:
Optie 2: Steven neemt 2 maand vrijaf om een wereldreis te maken.
Optie 3: Steven laat het geld uitbetalen, netto zal er wel maar een goeie 4000€ van overschieten.

Job Offer:

Wens jij een Consultapreneur te worden? Stuur ons je CV op en we contacteren je zo spoedig mogelijk. (naar arnevalaert@hotmail.com voorlopig)

PS: de onderneming is nog maar net opgestart, dus er is nog geen website beschikbaar. Coming soon...

PS2: Stuur zeker naar vrienden die geïnteresseerd zouden kunnen zijn

Tot binnenkort!

Arne Valaert

Terug naar “Advertentie/Mededeling”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten