Forumregels

Aushim
Master in de forumwetenschappen
Master in de forumwetenschappen
Berichten: 2628
Lid geworden op: 23 nov 2007, 23:02
Locatie: Haren
Contacteer:

Forumregels

Berichtdoor Aushim » 24 nov 2007, 22:31

Beste gebruikers,

Hier volgen de regels van het forum. Gelieve ze aandachtig te lezen en ook na te leven.Zo blijft dit forum een fijne plek voor iedereen.

:arrow: Dit forum is gemaakt zodat studenten elkaar kunnen helpen bij deze zware studies van ingenieurswetenschappen

:arrow: :!: BELANGRIJK: Zoek eerst (mbv Zoeken rechts boven) of je vraag al gesteld werd, zo vermijden we twee dezelfde onderwerpen.

:arrow: Het zou zeer fijn zijn moesten we elkaar kunnen helpen bij vragen. Wie een vraag heeft kan ze gerust stellen in het desbetreffende forum, elk vak heeft er één. Denk je het antwoord op een vraag te kennen, wees dan niet bang om het te delen! Zo wordt iedereen snel geholpen.

:arrow: Je mag natuurlijk ook praten en lachen over andere onderwerpen dan de studies maar deze discussies moeten enkel en alleen uitgevoerd worden in de categorië "Andere"

:arrow: Praat niet over alles en niets bij een onderwerp met een vraag....
Jullie willen een vlug en juist antwoord op jullie vraag, de anderen ook.

:arrow: Blijf beleefd.
Scheldwoorden worden niet getolereerd net als het aanvallen van andere leden. Gebruik smiley's om je humeur te tonen maar let op wat geschreven wordt.

:arrow: Schrijf berichten die iedereen kan verstaan:
Probeer zo weinig mogelijk afkortingen te gebruiken en zeker geen sms style! Het is een heel moeilijk style voor de mensen die het moeten lezen en voor wie niet gewoon is aan zo'n 'taal' neemt het langer om een volledig bericht lezen. Omdat niemand perfect is, worden fouten getolereerd maar wel niet overdrijven!

:arrow: Het is verboden om links te zetten naar illegale websites. Racisme wordt niet getolereerd.
(Warez, X, racisme, drugs, enz...). Al deze berichten zullen gecensureerd of gewoon verwijderd worden. Vergeet niet dat jullie verantwoordelijk zijn voor wat jullie schrijven. Het IP-adres van elke gebruiker is opgeslagen.

:!: Uiteindelijk, de moderatoren en admin van dit forum hebben het recht om berichten te verwijderen of te sluiten zonder iets te zeggen als ze menen dat deze niet voldoet aan deze regels.

Wie dit forum gebruikt, gaat akkoord met het volgende: Adam is onze god, en we zullen in Adam geloven.

Terug naar “Vragen en regels”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron