Pagina 1 van 1

2e zit-regeling

Geplaatst: 09 jun 2009, 11:01
door Laurens
Dankzij een misrekening in mijn blokschema *kuch*, zal ik een stuk van fysica moeten laten vallen.
Ik wilde wat opzoeken over hoe de 2e zit verloopt van fysica, maar ik vond er geen info over (noch in de handleiding, noch in de opleidingsfiche). Nu vroeg ik mij af of er wel een 2e zit van fysica is (waarschijnlijk wel, maar je kan nooit zeker genoeg zijn) en of die veel moeilijker is?

Re: 2e zit-regeling

Geplaatst: 09 jun 2009, 17:29
door frank.vanbever
zowiezo zal er wel 2e zit zijn, en ik denk ni da ze die expliciet moeilijker of makkelijker gaan maken

Re: 2e zit-regeling

Geplaatst: 09 jun 2009, 18:21
door Minnebo
@ laurens, er is wel degelijk een tweede zit, doch moet ik u infromeren van het feit dat mondelijk examen goed te doen is, je krijgt namelijk je hoofdvraag samen met 10 min voorbereidingstijd. Tijdens die 10 mag je alles gebruiken wat je maar wilt van paperassen (lees: handleiding, eigen nota's, DE OPGELOSTE HOOFDVRAGE!!!, zodus die hoofdvraag valt goed te doen en die bijvragen zijn zeer algemeen... Ik zou toch proberen voor dat mondeling, want ik dacht als je daarop door was dat je daar dan wel vrijstelling voor tweede zit voor kreeg.

en lo
R. Willem schreef:Nobody's perfect
;) no stress

Re: 2e zit-regeling

Geplaatst: 09 jun 2009, 18:42
door aomlives
Jep, ge kunt een vrijstelling halen op zowel oefeningen als theorie. Het examen in 2e zit is niet moeilijker of gemakkelijker. Verder kan ik nog opmerken dat als ge op de vraag waarover Irina u ondervraagt faalt, ge die hoogstwaarschijnlijk terug van haar zult krijgen in 2e zit.

Re: 2e zit-regeling

Geplaatst: 09 jun 2009, 19:18
door lordvy
ma guy, ze is kei lief en ze helpt u keiveel ;) gewoon bij berekeningen zien da als ge stokes of ostrogradsky toepast ge da derbij zet. bij kultuur geeft ze u gewoon 2 begrippen en ge schrijft wa ge weet en de rest helpt ze u.

Re: 2e zit-regeling

Geplaatst: 09 jun 2009, 19:30
door Minnebo
mja ik kan alleen maar bevestigen dat die kultuurvragen idd vrij chill zijn en zelfs bij de hoofdvraag vroeg ze bij mij nog vanallerlei randvragen erbij, maar is idd wel chill, ze helpt u van tijd mee u redenering opbouwen enzo...
Wat ik wel grappig vond (ik maak namelijk altijd fouten als ik dimensies uit mijne kop zo on the spot moet doen) is dat als ik zo eens een dimensie verkeerd geantwoord had alé ma gewoon een s^-1 ipv gewoon s ergens bij, maarja dat was door de stress on the spot dat ze dan ze heel serieus zegt: WATBLIEFT, of zo heel gechoqueerd: PARDON :D

Re: 2e zit-regeling

Geplaatst: 10 jun 2009, 12:57
door Laurens
Ah, als ik het goed begrijp, zijn de vrijstellingen van theorie en oefn. apart? Oke, goed om te weten, want het examen van vandaag, was een klein faal-ageke :D :oops: