[OPGELOST]Spel op de site plaatsen

Jaarvak op 7 studiepunten
Forumregels
Misschien werd je vraag al vorig jaar gesteld? Gebruik dus eerst de zoekoptie!

Er zijn formularia/samenvattingen aanwezig op de volgende link: viewtopic.php?f=19&t=93
Laurens
IRW-FAN!
IRW-FAN!
Berichten: 489
Lid geworden op: 30 sep 2008, 17:41
Locatie: Wemmel
Contacteer:

[OPGELOST]Spel op de site plaatsen

Berichtdoor Laurens » 20 mei 2009, 19:55

Ik probeer dit via WinSCP te doen, dat had ik namelijk ook gebruikt om mijn site zelf online te zetten.

Maar nu werkt die WinSCP blijkbaar niet meer: mijn toegang wordt geweigerd... Ik weet ook niet meer zo goed wat ik juist moest invullen, ik dacht dat gebruikersnaam en wachtwoord voldoende waren - blijkbaar niet dus...

Mijn vraag is dus: hoe zet ik mijn spel nu op mijn site?
Laatst gewijzigd door Laurens op 20 mei 2009, 21:16, 2 keer totaal gewijzigd.
Tom
Doctor in de forumwetenschappen
Doctor in de forumwetenschappen
Berichten: 3851
Lid geworden op: 05 okt 2008, 08:11
Locatie: Vilvoorde

Re: Spel op de site plaatsen

Berichtdoor Tom » 20 mei 2009, 20:03

host = student.vub.ac.be
mss ben je dat vergeten
Gebruikersavatar
aomlives
IRW Moderator
IRW Moderator
Berichten: 407
Lid geworden op: 28 mei 2008, 17:24

Re: Spel op de site plaatsen

Berichtdoor aomlives » 20 mei 2009, 20:09

Ik heb juist even geprobeerd om toegang te krijgen tot mijn site via WinSCP met volgende instellingen:

hostname: student.vub.ac.be
poort standaard laten
user name: u vub gebruikersnaam :P
password: u vub wachtwoord

en dan gewoon op login en voila.
Bijlagen
winscp.jpg
winscp.jpg (81.94 KiB) 314 keer bekeken
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside.
Laurens
IRW-FAN!
IRW-FAN!
Berichten: 489
Lid geworden op: 30 sep 2008, 17:41
Locatie: Wemmel
Contacteer:

Re: Spel op de site plaatsen

Berichtdoor Laurens » 20 mei 2009, 20:45

Okidoki, het werkt :) ik was inderdaad student.vub.ac.be vergeten...

Edit: ehm, oke... welke html code moet ik nu gebruiken zodat mensen de zip kunnen downloaden?

Edit 2: ik heb het gedaan met <a href="The Beerhunter.exe">The Beerhunter</a> en dat werkt :)
Laurens
IRW-FAN!
IRW-FAN!
Berichten: 489
Lid geworden op: 30 sep 2008, 17:41
Locatie: Wemmel
Contacteer:

Re: Spel op de site plaatsen

Berichtdoor Laurens » 27 mei 2009, 19:35

Voor de verdediging, welk lokaal is dat eigenlijk?
Tom
Doctor in de forumwetenschappen
Doctor in de forumwetenschappen
Berichten: 3851
Lid geworden op: 05 okt 2008, 08:11
Locatie: Vilvoorde

Re: Spel op de site plaatsen

Berichtdoor Tom » 27 mei 2009, 19:43

je weet die esplanade op de K he, op het 2de verdiep
Als je het secretariaat hebt, ga je daar naar buiten, en daar recht voor staat een glazen gebouw, daar ga je in en dan rechts in een lange gang, is het een lokaal op je rechterkant
(je kan ook in dat gebouw vanaf het 3de btw, via een brug tussen de 2 gebouwen)
Laurens
IRW-FAN!
IRW-FAN!
Berichten: 489
Lid geworden op: 30 sep 2008, 17:41
Locatie: Wemmel
Contacteer:

Re: Spel op de site plaatsen

Berichtdoor Laurens » 27 mei 2009, 20:31

Is dat dan Wesley zijn kantoor?
Rednas
Op weg naar biggest IRW-fan!
Op weg naar biggest IRW-fan!
Berichten: 223
Lid geworden op: 10 okt 2008, 15:24

Re: Spel op de site plaatsen

Berichtdoor Rednas » 27 mei 2009, 20:33

tom_ schreef:je weet die esplanade op de K he, op het 2de verdiep
Als je het secretariaat hebt, ga je daar naar buiten, en daar recht voor staat een glazen gebouw, daar ga je in en dan rechts in een lange gang, is het een lokaal op je rechterkant
(je kan ook in dat gebouw vanaf het 3de btw, via een brug tussen de 2 gebouwen)



kdenk nie da da ga zeh tom om via het 2de verdiep te gaan, vorige keer bij mij was de deur gesloten en Wesley zei da het normaal altij zo was:p mss hebt gij geluk gehad ofzo he;)
kzou gewoon via het 3de verdiep gaan en dan als ge in de Ke zit gewoon de trap naar benede pakken drekt, en dan komt ge der ook wel:p;) het lokaal was Ke2.14 ofzo
Tom
Doctor in de forumwetenschappen
Doctor in de forumwetenschappen
Berichten: 3851
Lid geworden op: 05 okt 2008, 08:11
Locatie: Vilvoorde

Re: Spel op de site plaatsen

Berichtdoor Tom » 27 mei 2009, 20:43

idd, bij mij was die deur eig ook gesloten :p
maar hij gaat wel open vanbinnen uit, ik nam aan dat hij beetje klemde ofzo :p
Ben ook langs 3de gegaan (omdat ik daar toen was)

Terug naar “Informatica”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron